Personalhundar

Mille & Geisha (i hundhimlen)
(Staffe & Amstaff)

Geisha är en lugn och bestämd dam som tycker om att utnyttja praktikanter för klapp och kel. Det finns inget annat som gör Geisha lika lycklig som att få det.  (Förutom mat då)
Mille tycker om att komma till dagis och busa med alla sina kompisar, och om ingen har tid till det så gör han gärna kullerbyttor i sofforna.

Ägare: Tanya

Liam
(Staffordshire bullterrier)

Liam är en väldigt busig och hund som älskar att utforska livet, människor och främst av allt alla hundar.
Han försöker fortfarande hitta sin identitet och är därför inte rädd för att göra detta.

Ägare: Christopher

Woman & Leonardo
(Leonardo finns i hundhimlen)
(Podenco andaluz & Galgo/Pointer)

Woffisar

Vi kallar våra dagishundar för Woffies.
Once a Woffie, Always a Woffie <3

Vi håller på att uppdatera listan på vilka hundar som går på dagiset. beskrivning och bild saknar på de som börjat nyligen. 

Aston 
(Basset fauve de bretagne)

Riktig soffhund som älskar att gosa ner sig i filtar i våra soffor och fåtöljer. Under kalla och regniga dagar bäddar Aston helst ner sig i sängen i VIP-rummet med våra prickar.

.Förhållandestatus: Singel och alltid sökande ;)
Även storebror till Apollo!

Apollo 
(Basset fauve de bretagne)

Apollo är en ung kille som älskar att utforska världen. Han vill gärna vara vän med alla och gör vad som helst för att få vara det. En av hans "trick" för att bli vän med en hund som inte är intresserad av honom är att slicka denna i mungipan så länge och så ofta han bara kan tills hunden accepterar honom haha!

Förhållandestatus:: Kär i Freya. Han är även Astons lillebror.

Sally 
 (Schäfer/belgisk vallhund/border collie)

Sally är en ung men vältränad tjej som är så glad för livet! Hennes favorit grej är att vara ute i hagen och busa med alla hon kan.

förhållandestatus: för ung för att vara i ett förhållande, men har en massa bästa vänner!

Vilda
(Slovensk Kopov)


Den här tjejen har en otroligt mjuk och blank päls som man får känna på när hon tycker att det går för sig. När hon väl känner förtroende så får man massa pussar och kramar. Vilda behöver tid på sig för att bli riktigt bekväm med nya individer. Hon tycker att Lill-Selma är intressant men vet inte riktigt om hon kan lita på henne. En vacker dag blir de nog bästisar.


Wilma 
(Rottweiler)

En tramsig och ståtlig dam som inte bryr sig speciellt mycket om andra, men ger oändligt med kärlek till de hon tycker förtjänar det.
Sover gärna men älskar att busa om man bjuder in henne till det.

.Förhållandestatus: syster till Kobi

Kobi 
(Siberian Husky)

Kobi är en ganska självständig och envis hund som gör lite vad han själv vill. Men det betyder inte att han vill vara ensam! Han älskar att mysa med och pussa människor. Han älskar även att busa och springa, och han älskar det ännu mer om han får göra det med en annan woffie.

Förhållandestatus: Broder till Wilma

Selma
(Cane Corso)

Selma är nog alla dagishundarnas "mamma". Hon är en klok dam som alla lyssnar respektfullt på.
Hon tar det gärna lugnt och man hör ofta henne snarka i sofforna eller sängen. Hon är väldigt kärleksfull och vill gärna gå ut och kasta boll, och detta är hon duktig på att fjäska till sig hos praktikanterna m.m.

Förhållandestatus: Självständig dam, men hjärtat slår lite extra för Henry.

Luca
(Rumänsk adoptivhund)


Luca är en försiktig men riktigt go hund som har "två" personligheter. Inomhus tar han det lugnt och vill gärna vara lite ifred. Men utomhus så är det full fart på honom och han busar gärna med ALLA hundar! 


Freya
(Jack Russell Terrier)

Freya är en ung hund med en härlig energi. Hon kommer in på dagiset och börjar alltid dansa "the running man" tills man kommer fram till henne. Hon älskar att både busa och mysa med sina favoriter här och det är så kul att se den glädjen hos henne.

förhållandestatus: småkär i Chili

Chili & Dobby 
(Mellan- och dvärgpudel)

Chili (höger) och Dobby (vänster) är två pudlar som aldrig lämnar varandra, de gillar att sova för sig själva men om någon av deras favorit människor sätter sig i soffan så vaknar de och vill gärna mysa med denna. Ropar man på den ena så kommer den andra springande lika snabbt.
 
Förhållandestatusar: "bröder före töser" (Chili är dock lite kär i Freya)

Beatrix 
(Jack Russel Terrier)

Bea som vi kallar henne, är nog världens gladaste och mest taggade hund, Hon är alltid redo för trams och bus men vill även alltid ha någon att mysa med oavsett om det är människa, hund, fiende eller vän, Speciellt bland de stora hundarnas armbågar.

Förhållandestatus: Vill inte binda sig till en ;)

Boss 
(chihuahua).

Boss är vår minsta hund på dagiset. Han är väldigt lugn och älskar att mysa. Att få ligga högt upp på någons tuttar är något han älskar och kräver att få göra haha! Att få busa med små hundar är också något han tycker väldigt mycket om.

Förhållandestatus: Hans hjärta slår lite extra för lilla Freya.

Gizmo 
(Schäfer,Leonberger,Tervueren mm)

Gizmo är en väldigt snäll hund som charmar alla - hund som människa - med sin personlighet och vackra utseende. Vill gärna busa med alla han stöter på men myser gärna också.

Förhållandestatus: Vill inte binda sig ;)

Loppan 
(Flatte/Golden/Münsterlander
/wachtel m.m)

Loppan är en otroligt lugn hund som gärna hjälper de andra hundarna att slappna av genom att demonstrera hur man sover bekvämast!


Henry  
(Labradoodle)

Henry är en väldigt fin hund som gärna vill busa med alla hundar som besvarar hans förfrågan! Han är väldigt klok och tar till sig information väldigt snabbt, hur han sen vill använda sig utav denna informationen tycker han är helt upp till honom haha!

Förhållandestatus: Selmas charmör.

Skrollan
(Rumänsk adoptivhund)

Skrollan är en försiktig dam med ett stort hjärta. Hon håller sig gärna lite på sin hörna men går gärna ut och hänger med sin bror Henry och de andra hundarna ute på rastgården.

Doris 
(Cockerpoo)

Doris är en tjej som man oftast behöver mjuka upp lite innan hon accepterar en, men WOW vad mycket kärlek och bus man får av henne när man väl lyckats smälta hennes hjärta! Detta gäller både människor och hundar.

Förhållandestatus: Singel, hon gillar att flörta med flera ;)

Alesso
(Bichon havanais)

Alesso är en härlig gosse som ofta chillar i sitt lilla kryp in, under förmiddagarna. Under eftermiddagarna kommer han fram så fort Maria(människa) börjar sitt arbetspass. Han ligger gärna uppe på soffornas nackstöd om "rätt" människa sätter sig ner. Alesso hänger helst på rastgården tillsammans med de andra småhundarna. 

Yatzy
(Scotia duck tolling retriever)

Yatzy är en pigg och glad herre som gillar töser. Han ligger gärna och vilar när han är inomhus., men så fort man frågar "Yatzy! ska du gå ut" så springer han som ett skott och nosar järnet ute på rastgården.

Aslan
(Kooiker)

Aslan är en riktig kelgris. Han håller sig gärna nära människor och behöver ibland stöd då han kan bli lite ängslig för åskan tex. En pojke som vill göra rätt. Aslan älskar att ligga och jobba på solbrännan under molnfria dagar.

Tage
(Cockerpoo)

Tage är en manlig version av Doris när man ser till utseendet, förutom mustaschen och skägget.. Han är en känslig herre som gärna kollar så att allt är okej med oss människor. Han ligger gärna under datorbordet när man jobbar vid datorn. 

Lill-Selma

(Border collie, Springer spaniel)
Selma är en ung och envis tjej som gärna vill bestämma. Hon har mycket bus i sig och många valpiga sidor som vi människor tycker är kul att jobba med. Lill-Selma ser upp till stora Selma och hon är lite småförtjust i Henry.

Sam
(Golden Retriever)

Sam är en matglad, snäll och envis golden med de vackraste ögonen en kan tänka sig. Han är förtjust i Lill-selma och vill hemskt gärna leka med henne även om hon är lite avståndstagande, då Sam är så stor och lite lite läskig hihihi. 

Ellie

(Welsh Springer Spaniel)Detta är en jätteglad, snäll och busig ung tjej som kan charma de flesta till lek. Hon är duktig på att läsa av när de andra i flocken inte är sugna på bus men ofta går det att "vända" även den tröttaste vovven.Morbi in sem

Atlas
(Flatcoated Retriever)

Här är en jätteglad och tramsig kille som vet hur man visar att man existerar. Atlas är väldigt rolig att jobba med.

Mini-Selma
(Shetland Sheepdog)

Mini-Selma är en lekglad ung och busig flicka. Hennes bästa kompisar är 

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.