Personalhundar

Mille & Geisha
(Staffe & Amstaff)

Geisha är en lugn och bestämd dam som tycker om att utnyttja praktikanter för klapp och kel. Det finns inget annat som gör Geisha lika lycklig som att få det.  (Förutom mat då)
Mille tycker om att komma till dagis och busa med alla sina kompisar, och om ingen har tid till det så gör han gärna kullerbyttor i sofforna.

Ägare: Tanya

Chavo
(Amstaff)

Chavo är en glad hund som älskar att busa och kela med sina woffiesar. 
Han är en sjukskötare i hundformat och tar gärna hand om hundar eller människor som har ont eller mår dåligt, och vill gärna vara en storebror till alla valpar!

Ägare: Jackie

Liam
(Staffe)

Liam är en väldigt busig och glad unghund som älskar att utforska livet, människor och främst av allt alla hundar.
Han försöker fortfarande hitta sin identitet och är därför inte rädd för att göra detta.

Ägare: Christopher

Woman & Leonardo
(Podenco andaluz & Galgo/Pointer)

Woffiesar

Vi kallar våra dagishundar för Woffies.
Once a Woffie, Always a Woffie <3

Aston 
(Basset fauve de bretagne)

Riktig soffhund som älskar att gosa ner sig i filtar i våra soffor och fåtöljer. Under kalla och regniga dagar bäddar Aston helst ner sig i sängen i VIP-rummet med våra prickar.

.Förhållandestatus: Singel och alltid sökande ;)
Även storebror till Apollo!

Sally 
 (Schäfer/belgisk vallhund/border collie)

Sally är en ung men vältränad tjej som är så glad för livet! Hennes favorit grej är att vara ute i hagen och busa med alla hon kan.

förhållandestatus: för ung för att vara i ett förhållande, men har en massa bästa vänner!

Apollo 
(Basset fauve de bretagne)

Apollo är en ung kille som älskar att utforska världen. Han vill gärna vara vän med alla och gör vad som helst för att få vara det. En av hans "trick" för att bli vän med en hund som inte är intresserad av honom är att slicka denna i mungipan så länge och så ofta han bara kan tills hunden accepterar honom haha!

Förhållandestatus:: Kär i Freya. Han är även Astons lillebror.

Wiggo 
(Mellan Pudel)

Dagisets sångfågel. Han är nog den första man hör när man kommer in till dagiset, med sin fina sångstämma :) Han älskar att mysa med människor som ger han lite extra uppmärksamhet och är även väldigt tillgiven till dessa.

​​​​​​.Förhållandestatus: Singel och alltid sökande ;)

Winston
(Border collie)

Winston är en riktigt glad hund som älskar att busa! Han vill gärna busa med alla, men han är ok med att inte alla vill samma sak. Han har dock sina vänner som han vet att han alltid kan störa tills de busar tillbaka haha. 

Förhållandestatus: Singel. Han bryr sig mer om att ha en massa vänner än att ha en partner :D

Luca
(Rumänsk adoptivhund)


Luca är en försiktig men riktigt go hund som har "två" personligheter. Inomhus tar han det lugnt och vill gärna vara lite ifred. Men utomhus så är det full fart på honom och han busar gärna med ALLA hundar! 

Förhållandestatus: Har en fling med Madde <3 

Wilma 
(Rottweiler)

En tramsig och ståtlig dam som inte bryr sig speciellt mycket om andra, men ger oändligt med kärlek till de hon tycker förtjänar det.
Sover gärna men älskar att busa om man bjuder in henne till det.

.Förhållandestatus: syster till Kobi

Kobi 
(Siberian Husky)

Kobi är en ganska självständig och envis hund som gör lite vad han själv vill. Men det betyder inte att han vill vara ensam! Han älskar att mysa med och pussa människor. Han älskar även att busa och springa, och han älskar det ännu mer om han får göra det med en annan woffie.

Förhållandestatus: Broder till Wilma

Yapp
 (labrador)

Yapp är en gammal gubbe som gärna slappar i sofforna men har inga som helst problem att springa runt och busa precis lika smidigt som våra unghundar!

Förhållandestatus: Vill inte binda sig ;)

Chili & Dobby 
(Mellan- och dvärgpudel)

Chili (höger) och Dobby (vänster) är två pudlar som aldrig lämnar varandra, de gillar att sova för sig själva men om någon av deras favorit människor sätter sig i soffan så vaknar de och vill gärna mysa med denna. Ropar man på den ena så kommer den andra springande lika snabbt.
 
Förhållandestatusar: "bröder före töser" (Chili är dock lite kär i Freya)

Selma
(Cane Corso)

Selma är nog alla dagishundarnas "mamma". Hon är en klok dam som alla lyssnar respektfullt på.
Hon tar det gärna lugnt och man hör ofta henne snarka i sofforna eller sängen. Hon är väldigt kärleksfull och vill gärna gå ut och kasta boll, och detta är hon duktig på att fjäska till sig hos praktikanterna m.m.

Förhållandestatus: Självständig dam, men hjärtat slår lite extra för Henry.

Madde
 (Golden Retriever)

Madde är den busigaste av vår Golden trio. Hon älskar att tramsa med hundar som hon gillar men hon har såklart även sin väldigt mysiga sida. Om man ropar på henne så kommer hon springandes med hoppet om att  få antingen en massa kel eller bus!

Förhållandestatus: Förälskad i Luca.
Storasyster till Bambam

Elliot 
(Golden retriever)

Elliot är dagisets isbjörn och hundarnas "Pappa". Han ÄLSKAR att bli klappad och visar det tydligt genom att göra kullerbyttor och låta som en liten björn på samma gång!
Han är även en gentleman mot töserna!

Förhållandestatus: Vill inte binda sig till en ;)

Storm
(Golden Retriever)

Storm är en lugn själ som älskar att mysa, man ser ofta henne i sängen, sovandes, med våra andra lugna själar Loppan och Selma. Men hon har också en busig sida! Hittar hon en hund med rätt energi så älskar hon att brottas och springa runt.

förhållandestatus: Hennes hjärta slår lite extra för Gizmo.

Bambam
(Golden Retriever)

~Ska börja på dagiset när åldern är inne~

Förhållandestatus: Syster till Madde

Henry  
(Labradoodle)

Henry är en väldigt fin hund som gärna vill busa med alla hundar som besvarar hans förfrågan! Han är väldigt klok och tar till sig information väldigt snabbt, hur han sen vill använda sig utav denna informationen tycker han är helt upp till honom haha!

Förhållandestatus: Selmas charmör.

Gizmo 
(Schäfer,Leonberger,Tervueren mm)

Gizmo är en väldigt snäll hund som charmar alla - hund som människa - med sin personlighet och vackra utseende. Vill gärna busa med alla han stöter på men myser gärna också.

Förhållandestatus: Vill inte binda sig ;)

Freya
(Jack Russell Terrier)

Freya är en ung hund med en härlig energi. Hon kommer in på dagiset och börjar alltid dansa "the running man" tills man kommer fram till henne. Hon älskar att både busa och mysa med sina favoriter här och det är så kul att se den glädjen hos henne.

förhållandestatus: småkär i Chili och bästa vän med Sumi!

Beatrix 
(Jack Russel Terrier)

Bea som vi kallar henne, är nog världens gladaste och mest taggade hund, Hon är alltid redo för trams och bus men vill även alltid ha någon att mysa med oavsett om det är människa, hund, fiende eller vän, Speciellt bland de stora hundarnas armbågar.

Förhållandestatus: Vill inte binda sig till en ;)

Rut
 (Jack Russel Terrier)

Rut är en bestämd och själ,vständig dam som dock gärna vill vara vän med så många hon kan! När man ser henne så ligger hon oftast så nära en hund som möjligt, helst  hunden, och brukar också härma dennes ligg-position haha! Att lägga sig på rygg framför alla hundar är också något hon älskar att göra.

Förhållandestatus: Partner till Chavo. Bästa vän med Apollo.

Loppan 
(Flatte/Golden/Münsterlander/wachtel m.m)

Loppan är en otroligt lugn hund som gärna hjälper de andra hundarna att slappna av genom att demonstrera hur man sover bekvämast!

Förhållandestatus: Hennes hjärta tillhör vår gamla dagishund Louis.

Boss 
(chihuahua).

Boss är nog vår minsta hund på dagiset. Han är väldigt lugn och älskar att mysa. Att få ligga högt upp på någons tuttar är något han älskar och kräver att få göra haha! Att få busa med små hundar är också något han tycker väldigt mycket om.

Förhållandestatus: Hans hjärta slår lite extra för lilla Freya & Rut.

Doris 
 
(Cockerpoo)

Doris är en tjej som man oftast behöver mjuka upp lite innan hon accepterar en, men WOW vad mycket kärlek och bus man får av henne när man väl lyckats smälta hennes hjärta! Detta gäller både människor och hundar.

Förhållandestatus: Singel, hon gillar att flörta med flera ;)