Hos oss ska både hundar och ägare trivas!

Vi har valt ut våra produkter med omsorg och eftertanke. Vi tänker på hälsa, omsorg & välbefinnande.

Personalen tipsar!


Dogmans kyldynor finns i 3 olika storlekar. 
40x50cm      149kr/st
50x90cm      299kr/st
70x110cm    349kr/st

Personalen Tipsar!

Dogman Godis Bag

129kr/st

Retrieverkoppel ä ett enkelt och smidigt koppel som fungerar som halsband och koppel i ett. u kan enkelt sätta på det och ta av kopplet & med hjälp av stoppen så ställer du in hur hårt eller löst du vill att det ska sitta. Perfekt till koppelträningen eller om du fort behöver koppla din hund i olika situationer, ett riktigt bra inköp!

De retrieverkopplen som syns på bilderna är från Dogman och kostar endast 55kr/st. Välj mellan många olika färger!

Parma är en svensktillverkad pälsvårdsserie av mycket hög kvalitet. Produkterna är skapade för att ge pälsen den perfekta harmoni mellan näring och fuktbalans samt skapa en lätthanterlig päls. Alla produkter är anpassade för de flesta pälstyper och raser, unga som vuxna djur.

500ml: 179:-


Självhäftande bandage med bitter smak.
29kr/st

Dropparna rengör och löser upp vax och är effektiva vid inflammation,
infektion & klåda.
De hjälper mot svamp då de balanserar PH-värdet.
Dessutom kan de användas vid akut behandling av kvalster i öronen.
De motverkar dålig lukt.
En flaska varar länge!


Viktigt att tänka på är dock att inte använda dropparna om hunden har
sprucken trumhinna.


Pris: 50ml 245kr/st

Vi har utfodrat många hundar i våra dagar. Vi ser samband som man kanske inte normalt reflekterar över. En del hundar slänger i sig maten vilket kan påverka hur de mår. Kräks din hund upp mat, rapar mkt eller äter de mycket gräs? Detta kan bero på att de äter fortare än vad magen klarar av. Illamående/magont kan vara en orsak till att hunden vill äta gräs. Vi tipsar om en skårad skål för att matintaget ska gå lite långsammare. Hunden får jobba lite hårdare för att få i sig maten.

Sätter din hund ofta i halsen och hostar i samband med matintag? Har din hund kanske t.o.m. fått lunginflammation pga att den fått ner mat i luftstrupen Då kan det bero på att de behöver böja sig för långt ner när de äter. Ställningen gör det svårare att svälja och maten hamnar fel. En upphöjd skål skapat en mer korrekt hållning vid intaget.


Ålen Karl från BE NORDIC
Medium 169kr/st
Large 219kr/st
Varje såld ål bidrar till miljöräddande projekt i vår marina miljö. Man samlar tex spöknät och hjälper till att skydda delar av våtmarksområdet.

Revben Nöt
10kr/st

Vi säljer även lite mat & godis till katt.