PERSONAL

Tanya Kanewoff

Hej, Tanya heter jag och det är jag som driver hunddagiset och har gjort sen 2015. Utöver hunddagis har vi även en salong där jag klipper och har hand om pälsvård på både våra dagishundar och andra trimgäster. Kolla gärna in vår instagram för salongen, @thewoffsaloon.


Jag är uppvuxen på landet med hundar, katter, får, gris och höns, så jag har alltid haft djur runtomkring mig. Såklart föll det sig naturligt att jobba med något som har med djur att göra och hundar har jag alltid haft störst intresse för. Jag började i tidig ålder att intressera mig för hundarna i familjen och skulle vara med på allt från utfodringen till att gå kurser. Jag gick på Svalöfs Gymnasium - Naturbruk med djurvårds-inriktning och flyttade även dit under tiden jag gick i skolan. Det ekade tomt I lägenheten utan hund, så såklart skulle det flytta in en kompis, där kom amstaffen Geisha in i bilden. Under åren fick jag även en till hund i familjen, staffen Mille. Tyvärr så har båda mina följeslagare fått vandra vidare till hundhimlen 2021 och 2022, Saknaden är stor där hemma men jag har fullt upp med tvåbenta ungar (födda 2018 och 2021). 


Här nedan presenteras min fantastiska personal <3

Christopher Nevstad

Hej! Mitt namn är Christopher Nevstad och jag började på The Woff Pack genom en dörrknackning där jag ville hitta en plats att arbetsträna på, efter en tids sjukskrivning. Efter 1 års arbetsträning blev jag erbjuden att jobba och kunde såklart inte tacka nej till det. Sedan dess har jag varit en del av The Woff Pack. Jag är ganska lugn  av mig så jag står för mycket av myset här på dagiset, hundarna  drar sig ofta till mig när de vill ta det lugnt. Jag brukar oftast ha med mig min hund Liam, han är som en typisk staffe, alltid humöret på topp och livet leker! 

Maria Åberg 

Hej! Jag heter Maria och jag har varit anställd på The Woff Pack sedan sommaren 2018. Jag är upplärd av Tanya och de andra flockledarna på dagiset. Jag har fått höra att jag har en fallenhet att kunna se hundspråk och att kommunicera med hundarna. Jag trivs otroligt bra i vår underbara flock, både med människorna och djuren. Det är fantastiskt att vara en del i att forma och skapa en miljö där alla känner sig bekväma, välkomna och respekterade.

Jag jobbar 75% och skulle nog kalla mig en allt-i-allo. Jag gillar ordning och reda (även om det ibland kör ihop sig lite=)) och är estetiskt lagd. Just nu sätter jag mig in i butiksbiten och står för skyltning kampanjer etc. Jag uppdaterar mycket på Instagram, Facebook, i kassasystemet & här på hemsidan. 

Bakgrund:
Jag har testat mig fram i yrkeslivet. Som 13 åring jobbade jag helger på kafé samtidigt som jag gick i skolan. Sedan har jag jobbat inom industrin, på ekonomiavdelning, vitvaruförsäljare, butikssäljare i inredningsbranschen etc. Jag har haft olika roller inom handels. Den senaste var som butikskommunikatör. 

Tove Ekstrand Dagisfröken

Hejsan mitt namn är Tove och mitt största intresse i livet är djur. Allt började med att jag under min högstadietid hade mycket praktik. Jag ville därför utnyttja de genom att vara på ställen där man jobbar med djur och av en ren slump fick syn på The Woff Pack. Jag tog kontakt direkt och fick snabbt svar och kort där efter började jag praktisera här. När den lilla praktikperioden var över så var jag helt fast besluten av att jag någon gång skulle börja jobba här på riktigt. Jag trivdes så bra och alla var helt fantastiska. Lärde mig extremt mycket om hundar, att förstå hur hundarna kommunicerade med varandra och kunde läsa av dem på ett helt annat sätt än vad jag var van vid tidigare. Har även lärt mig mer om pälsvård och hundtrimning men har inte jättemycket erfarenhet än.

Tre år senare och efter en del tjat å envishet så fick jag äntligen börja jobba. I början hade jag tre jobb inklusive hunddagiset som jag höll på med i under några månaders tid men bestämde mig ganska snabbt över att de var detta jag ville satsa på.

Min dröm längre fram i framtiden är att någon gång utbilda mig till djurvårdare och jobba med djur på ett helt annat sätt.

På fritiden gillar jag mest å ta det lugnt, umgås med familj och vänner och såklart umgås med min familjehund Loke.

Marie Olofsson

Hej!

Mitt namn är Marie Olofsson och jag är utbildad hundbeteende-specialist och har jobbat med hundar i mitt företag Treat The Mind sedan 2014. Jag lärde känna Tanya för några år sedan och vi blev snabbt goda vänner och jag har sedan vårt första möte varit intresserad av att få vara en del av The Woff Pack och under våren 2020 gick den drömmen äntligen i uppfyllelse!

Hela mitt liv har kretsat kring djur, framförallt hundar. En av mina största passioner är och har alltid varit att lära mig mer om hundar och deras beteende samt deras sätt att kommunicera med varandra och oss människor. Jag studerade på Bollerups Naturbruksgymnasium där jag läste naturbruk,- och samhällvetenskaplig linje med inriktning hästhållning. Jag läste kurser såsom etologi (läran om djurens beteende), djursjukvård, hundlära, djurkunskap, avelsarbete osv. Här tog jag även Hundförarbevis 2.

Under min gymnasieutbildning praktiserade jag bland annat på hunddagis och veterinärklinik. Mitt intresse har sedan min examen 2010 fört mig vidare till olika jobb med djur, både i Sverige och utomlands. Jag har bland annat jobbat som volontär med valar, hundar, renar, alpackor och hästar.

I mars 2014 åkte jag till hundkommunikatören Cesar Millan i Kalifornien, USA, på utbildning. Kursen hette Fundamentals in Dog Behaviour and Training 1 och bestod av teoretiska såväl som praktiska block, där vi studerade människors och hundars beteende och psykologi, samt hundträning. Kursen lade stort fokus på oss människor, hur vi balanserar oss själva för att kunna balansera vår omgivning, däribland våra hundar. I oktober samma år återvände jag, denna gång som volontär/ledare, för att lära mig ännu mer och få fler erfarenheter.

Jag har även fått fantastiska kunskaper och erfarenheter genom mina besök/kurser hos Walk And Train Edinburgh i Skottland, Dogs Of Pegasus i Limmared och Grundfostran och Naturligt Ledarskap hos hundtränarna Eva och Sofia. Också mina två resor till ett hund och katt shelter i Barcelona, Spanien, där jag adopterat mina två hundar Woman och Leonardo ifrån, gav mig många värdefulla erfarenheter.

Kelly Neset

Hej allihopa, Kelly heter jag. Min tid på The Woff Pack började sommaren 2019 då jag fick möjligheten att arbetsträna här. Efter en tids arbetsträning är jag numera anställd på 25% och jag verkligen älskar mitt arbete!. Att jobba med hundar där mycket av hanteringen handlar om energier passar mig väldigt bra då jag är både lugn och inkännande som person. Intresset för djur har alltid varit stort och genom åren har jag haft både hästar och hundar att dela min fritid med. När jag inte är på dagiset och tar hand om alla woffiesar så går jag långa promenader med min partner och vår staffe Åke.


Emma Holmlund Klipp & Trim
Mitt namn är Emma Holmlund och jag har många års erfarenhet av att arbeta på hunddagis. Jag har ett stort intresse för hundhälsa och hundens beteende i flock samt beteende/kommunikation mellan människa och hund.

På äldre dagar bestämde jag mig för att utbilda mig till hundfrisör då jag i grunden är utbildad frisör. Jag skulle själv vilja påstå att jag har ett öga för hundfrisering samtidigt som jag lär mig nya saker varje dag och har ett tankesätt att alltid förbättra mig i det jag gör.

Det viktigaste för mig när det kommer till att klippa hundar är att hunden ska må bra under besöket. Det finns alltid en tanke/plan som jag tillsammans med ägaren lägger upp, men utför detta utifrån hundens mående/vilja i salongen.

Cocker Spaniel står mig varm om hjärtat och jag har själv en black and white cocker spaniel som jag haft sedan 11 veckors ålder.

Jag brinner för djur och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan. Allt för människans bästa vän!