PERSONAL

Tanya Nolet Kanewoff

Hej, Tanya heter jag och det är jag som driver hunddagiset och har gjort sen 2015. Utöver hunddagis har vi även en salong där jag klipper och har hand om pälsvård på både våra dagishundar och andra trimgäster. Kolla gärna in vår instagram för salongen, @thewoffsaloon.


Jag är uppvuxen på landet med hundar, katter, får, gris och höns, så jag har alltid haft djur runtomkring mig. Såklart föll det sig naturligt att jobba med något som har med djur att göra och hundar har jag alltid haft störst intresse för. Jag började i tidig ålder att intressera mig för hundarna i familjen och skulle vara med på allt från utfodringen till att gå kurser. Jag gick på Svalöfs Gymnasium - Naturbruk med djurvårds-inriktning och flyttade även dit under tiden jag gick i skolan. Det ekade tomt I lägenheten utan hund, så såklart skulle det flytta in en kompis, där kom amstaffen Geisha in i bilden. 2015 träffade jag min man Picki och jag och Geisha fick staffen Mille på köpet. Geisha, som vanligtvis är väldigt svårflörtad accepterade dom båda snabbt och de fick bli en del av flocken. 2018 fick vi en liten dotter, Fiona, född som flockledare, hon hänger en del på hunddagiset och jobbar extra :) Och nu har vi även fått ett extra tillskott till flocken, Kevin som föddes i mars 2021, han får också jobba lite extra på hunddagiset tills han själv får gå på förskola :) 


Här nedan kommer presenteras min fantastiska personal <3

Jaqueline "Jackie" Hörnlund

Jag heter Jaqueline men kallas för Jackie av de flesta.
 Jag började jobba på the woff pack i Januari 2016. Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och har växt upp med hundar. Men har lärt mig en hel del om hundar i flock sen jag började här. Ser du mig på dagiset så kommer du säkerligen också se min stora kärlek och hund, Chavo.
 
Är född 1996 och är uppvuxen i Malmö där jag bor med min sambo, hund och katt.

Bakgrund: Jag hade nyss slutat skolan när jag började jobba på the woff pack, jag gick inriktningen naturbruk hund. Mitt hundintresse började redan som barn, och jag tränade då de hundar vi hade i hemmet. I gymnasiet så fick jag gå en hel del kurser där jag fick lära mig bland annat rehabilitering och friskvård, hur man tränar och arbetar med brukshundar inom militären och jag har även varit lärling på diverse hundskolor. Mina favorit delar av att ha och arbeta med hund är att vårda dem och träna lydnad. Här får jag alltså göra det jag älskar mest!

Det är jag som hanterar vår instagram
@lovethewoffpack. 
Där lägger jag nästan dagligen ut bilder och videos på flocken som jag och de andra i personalen har tagit. <3Maria Åberg 

(Mamma Ledig)
Hej, jag heter Maria. Jag har varit anställd på The Woff Pack sedan sommaren 2018. Jag är upplärd av Tanya och de andra flockledarna på dagiset och jag har många inspirationskällor till att bli en bättre, roligare och tryggare flockledare.

Jag jobbar eftermiddagar där jag har bla lämnar ut hundar vid hämtning. Jag gillar ordning och reda och är estetiskt lagd. Varje hund har fått en egen namnskylt, som representerar deras personlighet, av mig.

Bakgrund:
Jag har testat mig fram i yrkeslivet. Som 13 åring jobbade jag helger på kafé samtidigt som jag gick i skolan. Sedan har jag jobbat inom industrin, på ekonomiavdelning, vitvaruförsäljare, butikssäljare i inredningsbranschen etc. Jag har haft olika roller inom handels. Den senaste var som butikskommunikatör.

Christopher Nevstad

Hej! Mitt namn är Christopher Nevstad och jag började på The Woff Pack genom en dörrknackning där jag ville hitta en plats att arbetsträna på, efter en tids sjukskrivning. Efter 1 års arbetsträning blev jag erbjuden att jobba och kunde såklart inte tacka nej till det. Sedan dess har jag varit en del av The Woff Pack. Jag är ganska lugn  av mig så jag står för mycket av myset här på dagiset, hundarna  drar sig ofta till mig när de vill ta det lugnt. Jag brukar oftast ha med mig min hund Liam, han är som en typisk staffe, alltid humöret på topp och livet leker! 

Marie Olofsson

(Mamma Ledig)

Hej!

Mitt namn är Marie Olofsson och jag är utbildad hundbeteende-specialist och doula. Jag jobbar här på The Woff Pack halvtid och resterande tid jobbar jag med min enskilda firma, Treat The Mind - Maries Hundar & Doulan Marie, som jag drivit sedan hösten 2014. Genom mitt företag erbjuder jag privata hundbeteende konsultationer och rådgivning, hundpassningar, hundfrisering samt doulauppdrag. Från år 2014-2019 innefattade mitt företag också hundrastning, med inriktning på hundar i flock.

Hela mitt liv har kretsat kring djur, framförallt hundar. En av mina största passioner är och har alltid varit att lära mig mer om hundar och deras beteende samt deras sätt att kommunicera med varandra och oss människor. Jag studerade på Bollerups Naturbruksgymnasium där jag läste naturbruk,- och samhällvetenskaplig linje med inriktning hästhållning. Jag läste kurser såsom etologi (läran om djurens beteende), djursjukvård, hundlära, djurkunskap, avelsarbete osv. Här tog jag även Hundförarbevis 2.

Under min gymnasieutbildning praktiserade jag bland annat på hunddagis och veterinärklinik. Mitt intresse har sedan min examen 2010 fört mig vidare till olika jobb med djur, både i Sverige och utomlands. Jag har bland annat jobbat som volontär med valar, hundar, renar, alpackor och hästar.

I mars 2014 åkte jag till hundkommunikatören Cesar Millan i Kalifornien, USA, på utbildning. Kursen hette Fundamentals in Dog Behaviour and Training 1 och bestod av teoretiska såväl som praktiska block, där vi studerade människors och hundars beteende och psykologi, samt hundträning. Kursen lade stort fokus på oss människor, hur vi balanserar oss själva för att kunna balansera vår omgivning, däribland våra hundar. I oktober samma år återvände jag, denna gång som volontär/ledare, för att lära mig ännu mer och få fler erfarenheter.

Jag har även fått fantastiska kunskaper och erfarenheter genom mina besök/kurser hos Walk And Train Edinburgh i Skottland, Dogs Of Pegasus i Limmared och Grundfostran och Naturligt Ledarskap hos hundtränarna Eva och Sofia. Också mina två resor till ett shelter i Barcelona, Spanien, där jag adopterat mina två hundar Woman och Leonardo ifrån, gav mig många värdefulla erfarenheter.

Jag lärde känna Tanya för några år sedan och vi blev snabbt goda vänner och ”kollegor” trots att vi jobbar med separata företag. Jag har alltid varit intresserad av att få vara en del av The Woff Pack och under våren 2020 gick den drömmen äntligen i uppfyllelse!


Rebecca Romanov