Hej! Så roligt att ni är intresserad av en plats hos oss på The Woff Pack AB.  Vi har flyttat till nya fräscha lokaler på Väståkravägen 16 i Hjärup (mitt emot Ljungs handel), ett stenkast ifrån vår förra lokal. Konceptet vi jobbat efter  bibehåller vi då alla trivs i flock och med den fina familjära känslan vi skapar. En del av lokalerna renoveras i ett före detta häststall där boxarna tagits till vara och tillämpas för de hundar som inte trivs eller fungerar i flock. Målet är att kunna erbjuda upp till 60 dagisplatser som är uppdelat i 2-3 avdelningar, ungefär som på en förskola. 

Anmäl ert intresse till hunddagiset här nedan. När intresseanmälan är skickad så hamnar ni automatiskt som nästa kund i kön. 

Vi är för närvarande i full gång med inskolningar för att fylla alla nya platser som tillkommit efter vår flytt. Kölistan är lång och det är svårt att förutsäga hur snabbt vi tar oss neråt i listan. Skriv gärna upp er genom att skicka in en intresseanmälan.

Vi har en kölista som vi följer. Vi kontaktar nästa kund i kö så fort vi får en plats ledig.
Vill du ställa dig i kö? När du fyllt i och skickat in en intresseanmälan så ställs du automatiskt i kö. Har du frågor som gäller dagiset, inskolning etc. så går det bra att maila till kontakt@thewoffpack.se. Många svar finns på hemsidan så kolla gärna här först. Om vi inte återkopplat inom rimlig tid så går det bra att maila igen.

Vi förbehåller oss rätten att välja en individ (enligt kölistan) som vi anser kan passa in i flocken. Detta för att vi ska få behålla den harmoni i flocken som vi har idag. Detta gäller även våra boxplatser.