Hej! Så roligt att ni är intresserad av en plats hos oss på The Woff Pack. Vi vill meddela att vi står mitt uppe i arbetet att byta lokaler och utveckla vår verksamhet. Vi kommer flytta till nya fräscha lokaler på Väståkravägen 16 (mitt emot Ljungs handel), ett stenkast ifrån nuvarande lokal. Konceptet vi jobbar efter idag kommer bibehållas då vi alla trivs i flock och med den fina familjära känslan vi skapar. Men en del av lokalerna renoveras i ett före detta häststall där en del boxar tas till vara och kan tillämpas för de hundar som inte trivs eller fungerar i flock. Målet är att kunna erbjuda upp till 60 dagisplatser som är uppdelat i 2-3 avdelningar, ungefär som på en förskola. Vi har i dagsläget inga exakta datum men återkommer med mer information efter hand.

Anmäl ert intresse till hunddagiset här nedan. När intresseanmälan är skickad så hamnar ni automatiskt som nästa kund i kön. 

Vi har för närvarande fullt på dagiset och kölistan är lång men skriv gärna upp er genom att skicka in en intresseanmälan.

Vi har en kölista som vi följer. Vi kontaktar nästa kund i kö så fort vi får en plats ledig.
Vill du ställa dig i kö? När du fyllt i och skickat in en intresseanmälan så ställs du automatiskt i kö. Har du frågor som gäller dagiset, inskolning etc. så går det bra att maila till kontakt@thewoffpack.se. Många svar finns på hemsidan så kolla gärna här först. Om vi inte återkopplat inom rimlig tid så går det bra att maila igen.

Vi förbehåller oss rätten att välja en individ (enligt kölistan) som vi anser kan passa in i flocken. Detta för att vi ska få behålla den harmoni i flocken som vi har idag.