The Woff Saloon

Välkommen till The Woff Packs salong. För oss är det viktigt att alla hundar och hundägare ska känna sig välkomna. Har du och din hund problem med pälsvården? Vi jobbar för att anpassa behandlingen efter din hund och vill hitta lösningar som gör att behandlingen blir till en trevlig stund.

Priser

I en klippning ingår alltid bad, föning, öronrens/öronplock och kloklippning  


Klippning Small                 700 kr

Klippning Medium            800 kr
Klippning Large - XL     från 1050 kr

I vårt spa paket ingår bad, föning, borstning och kloklippning (tassputs & hygienklipp ingår vid önskemål) 

Spa Small  
                   250 - 350 kr

Spa Medium                   350 - 500 kr
Spa Large                      450 - 1000 kr

Kloklipp                         150 kr
Kloklipp (Svår i hantering)    200 kr
Kloklipp inkl. Tassputs         200 kr

Boka tid hos oss

Via Time Center kan du boka en tid hos oss när det passar dig bäst. Har du några frågor är det bara att kontakta Tanya via telefon eller mail. Är din hund svår i hanteringen? Kontakta oss gärna för att lägga upp besöket på bästa sätt för din hund.  Kontaktuppgifter hittar du HÄRMer information om oss, våra tjänster samt våra villkor hittar du på Time Center. Hos oss kan du betala med Swish, Kontant eller Kort.

Vem jobbar i trimmet?

Tanya

Under tiden jag har haft hunddagiset har jag aktivt klippt hundar och tagit emot hundar för allmän pälsvård. Här har mitt intresse för vovvars pälsar sakta vuxit fram och nu kan jag inte få nog att få göra hundar fina :) 
Jag är inte certifierad hundfrisör men har över 5 års erfarenhet av trim och pälsvård och jag har även gått vid sidan om hundtrimmare. Vill ni se före och efter bilder så finns det på timecenter. Ibland poppar det upp på vår instagram sida också :) 

Jag tar emot alla sorts hundar, även så kallade "problem hundar"! Vi jobbar tillsammans för att kunna hitta ett sätt att göra besöket så trevligt och behagligt som möjligt :)