The Woff Saloon

Välkommen till The Woff Packs salong. För oss är det viktigt att alla hundar och hundägare ska känna sig välkomna. Har du och din hund problem med pälsvården? Vi jobbar för att anpassa behandlingen efter din hund och vill hitta lösningar som gör att behandlingen blir till en trevlig stund.

PRISER 

KLIPPNING

I en klippning ingår alltid bad, föning, öronrens/öronplock och kloklippning

SMALL 
Klippning Small (8kg)-120min-      750kr

Handklippning - 150min -           800kr

Två hundar i samma hushåll -     1400kr

MEDIUM
Klippning Medium(8-20kg)-150min- 850kr

Handklippning - 180min -             950kr

Två hundar i samma hushåll -      1600kr

LARGE
Large(20-40kg) - 180min-          1100kr
X-LARGE

X-Large(över 40kg) - 3-4tim-   1250kr   

SPA

I vårt spa paket ingår bad, föning, borstning och kloklippning (tassputs & hygienklipp ingår vid önskemål) 


Spa Small                    300 - 500kr

Spa Medium                 400 - 600kr
Spa Large                   500 - 700kr
Spa X-Large                 700 - 900kr

ÖVRIGA TJÄNSTER
Kloklipp  
                      150kr

Kloklipp (Svår i hantering)    200kr
Kloklipp inkl. Tassputs         200kr Öronrens                        100kr

Öronplock (inkl. rens)          150kr

Kloklipp & öronplock           250kr

Kloklipp, tassputs & öronrens 275kr

Boka tid hos oss

Via Time Center kan du boka en tid hos oss när det passar dig bäst. Har du några frågor är det bara att kontakta Tanya via telefon eller mail. Är din hund svår i hanteringen? Kontakta oss gärna för att lägga upp besöket på bästa sätt för din hund.  Kontaktuppgifter hittar du HÄRMer information om oss, våra tjänster samt våra villkor hittar du på Time Center. Hos oss kan du betala med Swish, Kontant eller Kort.

Vem jobbar i trimmet?
Tanya

Under tiden jag har haft hunddagiset har jag aktivt klippt hundar och tagit emot hundar för allmän pälsvård. Här har mitt intresse för vovvars pälsar sakta vuxit fram och nu kan jag inte få nog att få göra hundar fina :) 
Jag är inte certifierad hundfrisör men har över 6 års erfarenhet av trim och pälsvård och jag har även gått vid sidan om hundtrimmare. Vill ni se före och efter bilder så finns det på främst på vår instagramsida @thewoffsaloon.

Jag tar emot alla sorts hundar, även så kallade "problem hundar"! Vi jobbar tillsammans för att kunna hitta ett sätt att göra besöket så trevligt och behagligt som möjligt :) 

Rebecca Romanov

Hej mitt namn är Rebecca och jag är i salongen ca 1 gång i veckan. Startskottet i min hund-karriär var hösten 2018 då jag började arbeta som hundrastare. Sedan dess har det spunnit vidare för mig och jag har omringat mig allt mer av hundar och är bla. styrelsemedlem i den ideella organisationen lost and found dog rescue. Jag har gått under Tanyas vägledning i trimmet sedan i oktober 2020. Mitt mål är att ge era vovvar samma fina upplevelser som dom alltid får hos oss, jag lyssnar till era önskemål och arbetar med hänsyn till hundens form och känslor.