The Woff Saloon

Välkommen till The Woff Packs salong. För oss är det viktigt att alla hundar och hundägare ska känna sig välkomna. Har du och din hund problem med pälsvården? Vi jobbar för att anpassa behandlingen efter din hund och vill hitta lösningar som gör att behandlingen blir till en trevlig stund.

PRISER 

KLIPPNING

I en klippning ingår alltid bad, föning, öronrens/öronplock och kloklippning

SMALL 
Klippning Small (8kg)-120min-      875kr

Handklippning - 150min -           975kr

Två hundar i samma hushåll -     1 650kr

MEDIUM
Klippning Medium(8-20kg)-150min- 975kr

Handklippning - 180min -            1 1 00kr

Två hundar i samma hushåll -     1 850kr

LARGE
Large(20-40kg) - 180min-          1 195kr

Handklippning(20-40kg)3,5tim      1 395kr
X-LARGE

X-Large(över 40kg) - 3tim       1425kr   

SPA

I vårt spa paket ingår bad, föning, borstning och kloklippning (tassputs & hygienklipp ingår vid önskemål) 


Spa Small                    300 - 500kr

Spa Medium                 400 - 600kr
Spa Large                   500 - 700kr
Spa X-Large                 700 - 900kr

ÖVRIGA TJÄNSTER
Kloklipp  
                      150kr

Kloklipp (Svår i hantering)    200kr
Kloklipp inkl. Tassputs         200kr Öronrens                        100kr

Öronplock (inkl. rens)          150kr

Kloklipp & öronplock           250kr

Kloklipp, tassputs & öronrens 275kr

Boka tid hos oss

Via TimeCenter kan du boka en tid hos oss. Har du några frågor är det bara att kontakta Tanya via telefon eller mail. Är din hund svår i hanteringen? Kontakta oss gärna för att lägga upp besöket på bästa sätt för din hund.  Kontaktuppgifter hittar du HÄRMer information om oss, våra tjänster samt våra villkor hittar du på TimeCenter. Hos oss kan du betala med Swish, eller Kort.

Vem jobbar i trimmet?
Tanya

Under tiden jag har haft hunddagiset har jag aktivt klippt hundar och tagit emot hundar för allmän pälsvård. Här har mitt intresse för vovvars pälsar sakta vuxit fram och nu kan jag inte få nog att få göra hundar fina :) 
Jag är inte certifierad hundfrisör men har över 7 års erfarenhet av trim och pälsvård och jag har även gått vid sidan om hundtrimmare. Vill ni se före och efter bilder så finns det på främst på vår instagramsida @thewoffsaloon.

Jag tar emot alla sorts hundar, även så kallade "problem hundar"! Vi jobbar tillsammans för att kunna hitta ett sätt att göra besöket så trevligt och behagligt som möjligt :) 

Emma Holmlund Klipp & Trim
Mitt namn är Emma Holmlund och jag har många års erfarenhet av att arbeta på hunddagis. Jag har ett stort intresse för hundhälsa och hundens beteende i flock samt beteende/kommunikation mellan människa och hund.

På äldre dagar bestämde jag mig för att utbilda mig till hundfrisör då jag i grunden är utbildad frisör. Jag skulle själv vilja påstå att jag har ett öga för hundfrisering samtidigt som jag lär mig nya saker varje dag och har ett tankesätt att alltid förbättra mig i det jag gör.

Det viktigaste för mig när det kommer till att klippa hundar är att hunden ska må bra under besöket. Det finns alltid en tanke/plan som jag tillsammans med ägaren lägger upp, men utför detta utifrån hundens mående/vilja i salongen.

Cocker Spaniel står mig varm om hjärtat och jag har själv en black and white cocker spaniel som jag haft sedan 11 veckors ålder.

Jag brinner för djur och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan. Allt för människans bästa vän!

I TRIMMET!Det här är Loke. 
Första gången Loke va hos oss för att bli klippt så krävdes det 3 personer och munkorg för att kunna hantera
honom. Han visade hela registret för att komma undan en uppfräschning. Men vi har en vilja och beslutsamhet att fullfölja vårt uppdrag att bada, föna och klippa alla hundar. Det krävs ett lugnt, bestämt men också kärleksfullt sätt för att skapa ett band och förtroende med den vi möter. Loke har blivit klippt av Tanya ett flertal gånger och idag krävs det varken munkorg eller fler hjälpande händer. 
Vilken resa!
Vi ser individen och dennes behov. Här låter vi inte ett dåligt rykte sätta käppar i hjulet. 
ALLA ÄR VÄLKOMNA! <3Vad har vi för hjälpmedel i trimmet?Trimbord

Vi har höj- och sänkbara bord för att spara våra ryggar och för att hunden lättare ska kunna komma upp på bordet. 

Badkar

Vårt badkar är också höj- och sänkbart. Det finns en liten skjutbar dörr på sidan av badkaret där hunden lätt ska kunna hoppa in. Dörren stängs sedan för att det ska stänka mindre. Vi har ett jättebra duschmunstycke som gör att strålen sprids med ett högre tryck för att komma ner i pälsen. Vi vill inte ha några schamporester kvar efter sköljning. 

Våra verktyg

Detta kan vi berätta mycket om. Bra saxar, bra klippmaskiner och bra hjälpmedel för att göra stunden så mysig som det går, är jätteviktig för alla inblandade. Vill man klippa klor eller borsta pälsen, mellan klipptiderna hos oss, med riktigt bra grejer så säljer vi de produkter som vi tycker är bra att ha hemma.